Home TOP NEWS Ευκαιρία για ξεκούραση και πολύτιμες ανάσες για μερικούς

Ευκαιρία για ξεκούραση και πολύτιμες ανάσες για μερικούς

Δεν ήταν λίγα τα παιχνίδια που κλήθηκαν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές μας αυτό το διάστημα. Από τις αρχές του Γενάρη κι όταν επανάρχισε το πρωτάθλημα από την διακοπή των Χριστουγέννων μέχρι και το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν συνολικά 16 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές μας λοιπόν, θα γεμίσουν τώρα τις “μπαταρίες” τους για να επανέλθουν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος δριμύτεροι και με στόχο να συνεχίσουν απ’ εκεί που σταμάτησαν με τον Αποέλ, έτσι ώστε να μπορέσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα που θα κρατήσουν την ομάδα μας ζωντανή να πετύχει τους στόχους της.

Με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει την Πάφο FC και στην συνέχεια τον Άρη Λεμεσού (πρωτάθλημα) και οι ποδοσφαιριστές του κ. Αναστασίου θα κληθούν να τα δώσουν όλα στο γήπεδο για το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει αρχικά η νίκη επί του “αιώνιου” αντιπάλου να έχει αντίκρισμα και παράλληλα να εκμεταλλευτεί απώλειες που θα προκύψουν από τις υπόλοιπες ομάδες του γκρουπ.