Home TOP NEWS Με συνέπεια και αποφασιστικότητα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα!

Με συνέπεια και αποφασιστικότητα να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενεί απόψε στις 20:30, στο ΓΣΠ την Ανόρθωση στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου θα επιδιώξει το βράδυ απέναντι σε ένα δύσκολο, ικανό και με στόχους αντίπαλο να παρουσιαστεί όπως πρέπει απέναντι του και να πάρει τη νίκη  δίνοντας έτσι συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος.

Το “διπλό” επί του Άρη, η πρόκριση επί της ΑΕΖ στα ημιτελικά του κυπέλλου, ήταν αποτελέσματα που ήρθαν να δώσουν ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και πίστη στους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι απόψε με συμμάχο και τον κόσμο τους καλούνται να κάνουν έναν καλό παιχνίδι για να φτάσουν στο ζητούμενο που είναι η νίκη.

Συνεπώς οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν είτε από το ξεκίνημα, είτε αυτοί που θα περάσουν στο γήπεδο ως αλλαγή θα πρέπει να παίξουν με αποφασιστικότητα, να είναι προσεχτικοί στα μετόπισθεν και στο επιθετικό τρίτο να είναι αποτελεσματικοί για να μπορέσουν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα της ομάδας μας.

Είναι το πρώτο από τα τέσσερα παιχνίδια που θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ το επόμενο διάστημα και σίγουρα άπαντες θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουν να “χτίσουν” μια καλή δυναμική.

Τέλος να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας γνωρίζει ήδη το ένα αποτέλεσμα του πρώτου γκρουπ, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα γνωρίζει και το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ – Άρης, συνεπώς θα έχει ένα λόγο περισσότερο να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη και να εκμεταλλευτεί απώλειες απ’ όπου κι αν προκύψουν.