Home TOP NEWS Μεγάλος παίκτης! Μικρή η Κύπρος γι’ αυτόν!

Μεγάλος παίκτης! Μικρή η Κύπρος γι’ αυτόν!


Το ταλέντο και οι ικανότητες του, έτσι κι αλλιώς ήταν κάτι που ξεχώριζαν από την πρώτη στιγμή. Η πειθαρχία στο γήπεδο, ο χαρακτήρας του και η δουλειά του είναι αυτά που τον φέρνουν σήμερα να φιγουράρει ως ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, σε ότι αφορά στο… ντόπιο προϊόν.

Ήταν εύκολο να προβλεφθεί ότι σε κάποια στιγμή αυτό το ατόφιο διαμάντι θα κέρδιζε μία θέση στην Εθνική Κύπρου, σήμερα ωστόσο αποτελεί βασικότατο μέλος της και ουσιαστικά από αυτόν θα αρχίζει η εντεκάδα της και στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Αυτό είναι βέβαιο.

Χθες κατέγραψε αγωνίστηκε 85 λεπτά κόντρα στην πολύ δυνατή Σερβία. Όχι τυχαία, αφού μεταξύ των υπόλοιπων Κύπριων διεθνών ήταν αυτός που ξεχώριζε. Με το εξαιρετικό κράτημα της μπάλας, τις σίγουρες μεταβιβάσεις, τα τρεξίματα του και την μπόλικη δουλειά που έκανε και ανασταλτικά. Και ο Κετσπάγια τον άφησε σχεδόν μέχρι το τέλος στο γήπεδο, σε έναν απαιτητικό αγώνα, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντίπαλους. Τα πήγε μια χαρά ο Χαράλαμπος.

Είναι πρωταγωνιστής και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για διάκριση φέτος, μεταξύ αυτών που ξεχωρίζουν. Σε λίγες μέρες ο Χαράλαμπος θα κλείσει τα 22 του. Και δικαιούται να προσδοκεί στο επόμενο βήμα στην καριέρα του. Πρέπει να το κάνει!

Με αφοσίωση, μπόλικη δουλειά, ταπεινότητα η στιγμή του δεν αργεί. Για ένα τέτοιο ταλέντο η Κύπρος είναι σίγουρα πολύ μικρή.