Home TOP NEWS Νίκη=εκτόξευση, ήττα=πισωγύρισμα

Νίκη=εκτόξευση, ήττα=πισωγύρισμα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ζουν κι αναπνέουν για το επόμενο παιχνίδι των πλέι – οφ το οποίο θα είναι κόντρα στην Πάφο FC την ερχόμενη Κυριακή για την 5η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Βλέποντας κανείς την βαθμολογία και το πως έχουν διαμορφωθεί τα βαθμολογικά δεδομένα μετά τη νίκη επί του Αποέλ, αντιλαμβάνεται και την σημαντικότητα του επερχόμενου αγώνα.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου με ενδεχόμενη νίκη θα δει τις αποστάσεις από τις πρώτες θέσεις να μειώνεται εκ νέου, καθώς ο πρωτοπόρος Αποέλ και η δεύτερη βαθμολογία θα αναμετρηθούν μαζί, ενώ μπορεί να υπάρξουν και απώλειες από τον Άρη.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν η ομάδα μας ηττηθεί θα θεωρηθεί πισωγύρισμα, καθώς θα χαθεί η 4η θέση, ενώ την ίδια ώρα θα χαθεί και η ευκαιρία να μπούμε για τα καλά στο κόλπο διεκδίκησης μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Συνεπώς, οι ποδοσφαιριστές μας θα κληθούν την Κυριακή να δώσουν τα πάντα να πάρουν το τρίποντο μπροστά μάλιστα από τον Πράσινο ΛΑΟ κι απ’ εκεί και πέρα να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στα άλλα δύο παιχνίδια του ομίλου.