Home TOP NEWS Παιχνίδι απαιτητικό όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τα φόντα να το πάρει

Παιχνίδι απαιτητικό όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τα φόντα να το πάρει


Απαιτητικό παιχνίδι έχει μπροστά της η ομάδα, απέναντι σε μία αντίπαλο προερχόμενη από πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον Άρη. Είναι αγώνα ο οποίος προσφέρεται για να δείξει η ομάδα τι μπορεί να προσφοκεί φέτος.

Στο γήπεδο της, το οποίο αναμένεται να είναι σχεδόν γεμάτο, κουβαλώντας επίσης ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα και με την ψυχολογία στα ύψη, οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης δεν μπορεί να ικανοποιεί.

Η ομάδα ολοκληρώνει αύριο την προετοιμασία της και πάει γεμάτη στον αγώνα με την Πάφο. Θα δούμε κατά πόσον θα την επηρεάσει η διακοπή λόγω Εθνικών, αφού το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετοί αυτοί που απουσίασαν από το «Ηλίας Πούλλος».

Πάντως τη νίκη μας επί της Πάφου στο «Στέλιος Κυριακίδης» την είχαμε πετύχει αμέσως μετά από διακοπή λόγω Εθνικών υποχρεώσεων.

Το πλάνο του Αναστασίου βγήκε και μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποια διαφοροποίηση στην εντεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι με το Αποέλ. Διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην εντεκάδα ο Σεμέδο, με λιγότερες ο Μπασιρού. Δεν αναμένουμε κάτι άλλο από κει και πέρα.

Μένει μία προπόνηση και θέλουμε να δούμε την Κυριακή μία ομάδα φρέσκια και έτοιμη να καταγράψει άλλη μία νίκη.