Home TOP NEWS Αναστασίου για όλα: «Όσοι είμαστε, πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι...

Αναστασίου για όλα: «Όσοι είμαστε, πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος»


Ενδιαφέρουσα ήταν η δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή μας μετά τον αγώνα.

Είπε:

Μετά το σκορ του πρώτου αγώνα ήταν σημαντικό να κάνουμε διαχείρηση λόγω και των συνεχόμενων παιχνιδιών. Είχαμε και απώλειες παικτών. Φαμπιάνο, Λανγκ, ο Κασάμα, ο ΜΠέοζυς άρα ήταν σημαντικό να κάνουμε διαχείρηση. Το ελέγξαμε το παιχνίδι. Αμυντικά ήμασταν σταθεροί. Για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι κρατήσαμε το μηδέν οπότε αυτό μας δίνιε πλεονέκτημα. Ήθελα να κερδίσουμε. Είχαμε τηνπιο κλασική ευκαιρία με τον Κακουλλή. Δεν σημειώσαμε γκολ, στα τελευταία λεπτά παιξαμε με δύο φορ για να κερδίσουμε. Η νοοτροπία αυτή πρέπει να είναι , να παίζουμε πάντα για να κερδίσζουμε. Για τον τελικό έχουμε περιθώριο να το σκεφτούμε. Τώρα ο τελικός είναι την Κυριακή. Χρειάζεται κάυσιμα στο ντεμπόζιτο γιατί θα χεριαστεί τρεξίματα.

Για την απουσία του Κουλιμπαλί με την ΑΕΚ:  Από τη στιγμή που υπάρχουν κάρτες και τιμωρίες αυτό κάποια στιγμή θα γίνει. Βρήκαν να χημεία στην άμυνα αλλά αυτοί που θα μπουν στο γήπεδο θα προσπαθήσουν να κάνουν τη δουλειά. Σκέφτηκα το πλάνο, θα δούμε τώρα να κάνουμε αποφόρτιση για να παίξουμε τη Κυριακή. Όποιοι παίξουν πρέπει να είναι όπως πρέπει και το σημαντικό είναι ότι η ομάδα δείχνει πως έχει το πνεύμα. Συνεχίζουμε.

Αν πίστευε σε αυτά που πετυχαίνει η ομάδα όταν ερχόταν: Δύο μέρες πριν έρθω κανένας δεν θα το πίστευε. Έπαιξε ρόλο η νίκη στο πρωτάθλημα με τον Άρη. Εκεί γύρισε ο διακόπτης. Άρχισαν τα παιδιά να πιστεύουν. Μετά η ομάδα παρουσίαζε βελτίωση, γινόταν καλύτερη, πιστεψε και ο κόσμος. Παιχνίδι με παιχνίδι φαινόταν ότι οι στόχοι ήταν κόντά και με την απόδοση μας δικαιώσαμε τις προσδοκίες. Ο πρώτος στόχος επιτεύχθη και τώρα έχουμε τρεις τελικούς στο πρωτάθλημα.

Για τους τραυματίες: Ο μόνος που είναι κοντά σε επανένταξη είναι ο Κασάμα. Ο Φράνσον είχε χθες μία αδιαθεσία, έκανε εμετούς οπότε δεν ξέρουμε την κατάσταση του. Ο Κασάμα αν βγάλει την προπόνηση αύριο τοτε την Παρασκευή θα κάνει φουλ. Ο Λανγκ θα επανέλθει μετά το πάσχα, αυτό εκτιμώ. Ο Φαμπιάνο ξεκίνησε τρέξιμο και πιστεύουμε ότι από βδομάδας θα κάνει περισσότερα πράγματα. Ο Μπέζους τελείωσε, θα κάνει μήνες. Ο Μπέζους ηταν ο πιο δημιουργικός παίκτης με σκέψη επιθετική. Προσπαθούμε να το καλύψουμε το κενό. Είχαμε καλή συμπεριφορά με την Ανόρθωση και αυτοί που είμαστε τώρα θα πάμε με το μαχαίρι στα δόντια μέχρι το τέλος.

Για τη νέα σεζόν και αν θα του λείψει ο πάγκος: Όταν δεν τό έχει σου λείπει. Τώρα σκέφτομαι μόνο το τώρα.

Για τον Ουζόχο: Εγώ τον θυμάμαι από την πρώτη μου θητεία. Έχει προσόντα, είναι εντυπωσιακός, γεμίζει την εστία. Κάνει τη δουλειά του. Όταν κρατάς το μηδέν σημαίνει ότι κάνει όλη ομάδα τη δουλειά της αμυντικά.