Home TOP NEWS Χάρμα ιδέσθαι ο Χάμπος!

Χάρμα ιδέσθαι ο Χάμπος!

Μετά το παιχνίδι με την Πάφο FC, στο οποίο o Χαράλαμπος Χαραλάμπους αγωνίστηκε ως αλλαγή και μόνο για 12λεπτά, στο χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού πήρε ξανά φανέλα βασικού και αγωνίστηκε 83λεπτά.


Φάνηκε και μέσα από την παρουσία του κόντρα στον Άρη Λμεσού, ότι τον Κύπριο μεσοαμυντικό της ομάδας μας τον βοήθησαν σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό οι σημαντικές ανάσες που πήρε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Χάμπος απέναντι στον Λεμεσιανό σύλλογο πραγματοποιήσε ίσως μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις την φετινή σεζόν, είχε ξανά πάρα πολλά τρεξίματα, κέρδισε πάρα πολλές μπάλες στο νευραλγικό χώρο του κέντρου, ήταν ουσιαστικός στο παιχνίδι του, ενώ προσπάθησε αρκετές φορές και τα κατάφερε σε μια περίπτωση να δώσει και βοήθειες στο επιθετικό τρίτο.

Η πολύ καλή εμφάνιση του Χαράλαμπου με τον Άρη, ήρθε να προστεθεί στις καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα, ενώ το σημαντικό είναι ότι στην φάση των πλέι – οφ όπου η μπάλα “καίει” ο ποδοσφαιριστής μας κατάφερε να δώσει και τρεις ασίστ στα δύο παιχνίδια με τον Άρη (εκτός και εντός) και μια με την Ανόρθωση.

Στο πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ακολουθούν κι άλλα σημαντικά παιχνιδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του περιμένουν ανάλογες εμφανίσεις από τον Χάμπο, ο οποίος για πολλοστή φορά έδειξε τι πάστα ποδοσφαιριστή είναι, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος του εντός των τεσσάρων γραμμών.