Home TOP NEWS Εξαργύσωση της μεγάλη προσπάθειας ή παράταση στην αγωνία;

Εξαργύσωση της μεγάλη προσπάθειας ή παράταση στην αγωνία;


Η πρώτη ευκαιρία για να κλειδώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ Ευρωπαϊκό εισιτήριο χάθηκε την περασμένη Κυριακή. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδιζε την ΑΕΚ στη Λάρνακα θα «κλειδωνε» τη θέση της στο Κόνφερενς Λιγκ, θα μαχόταν ακόμα για το πρωτάθλημα και βεβαίως θα είχε μπροστά της τον τελικό κυπέλλου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έτσι αύριο θα έχει τη δεύτερη ευκαιρία για να πετύχει αυτό που λίγοι πίστευαν δύο μήνες προηγουμένως.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι αν αύριο ο Άρης δεν κερδίσει την Πάφο τότε για την ΟΜΟΝΟΙΑ κρίνονται τα πάντα. Θα είναι στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Αν όμως ο Άρης επικρατήσει στην έδρα του της αντιπάλου του, τότε μόνο με νίκη επί του Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι με το τέλος της πρότελευταίας αγωνιστικής εξασφαλισμένη στο Κόνφερενς Λιγκ.

Από κει και πέρα. Θυμίζουμε ότι, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ μπει στο Κόνφερενς Λιγκ θα αρχίσει τις υποχρεώσεις τις στις 25 Ιουλίου. Αν κατακτήσει το κύπελλο τότε αρχίζει στις 11 Ιουλίου ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι όποτε κι αν αποκλειστεί από το Γιουρόπα Λιγκ θα έχει δεύτερη ευκαιρία για ομίλους μέσω του Κόνφερενς. Αν φτάσει βεβαίως στα πλέι-οφ του Γιουρόπα τότε είναι σίγουρα σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.