Home TOP NEWS Η τιμωρία του έδωσε ανάσες και… επιστρέφει ξεκούραστος και φρέσκος για την...

Η τιμωρία του έδωσε ανάσες και… επιστρέφει ξεκούραστος και φρέσκος για την τελική ευθεία


Μόνο η τιμωρία μπορούσε να στερήσει το δικαίωμα και την ευκαιρία του Κουλιμπαλί για να χάσει κάποιο παιχνίδι της ομάδας μας.

Ο υψηλόσωμος Αφρικανός αμυντικός στο τελευταίο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ, στο οποίο γνώρισε την ήττα, έμεινε αναγκαστικά εκτός λόγω του ότι ήταν τιμωρημένος και είναι γεγονός ότι η απουσία του ήταν αρκετή αισθητή.

Ο Σενού Κουλιμπαλί που αμφισβητήθηκε έντοντα στις αρχές κατάφερε με το “σπαθί” του και την σκληρή δουλειά τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα παιχνίδια της ομάδα μας, να κερδίσει άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος”, αλλά και φανέλα βασικού.

Πάντως τώρα η λογική λέει ότι, ο Κουλιμπαλί θα επιστρέψει ξανά στην ενδεκάδα δίπλα από τον Νικόλα Παναγιώτου. Οι δύο σε πολλά παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνέθεσαν το αμυντικό δίδυμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την βοήθησαν τα μέγιστα να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν.

Ο Κουλιμπαλί μετά την αναγκαστική απουσία του από το τελευταίο παιχνίδι, επιστρέφει στο “αιώνιο” ντέρμπι ξεκούραστος και φρέσκος και σίγουρα ευχή για τον Γιάννη Αναστασίου και τους συνεργάτες του είναι ο ποδοσφαιριστής μας να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση απ’ εκεί που σταμάτησε πριν το ματς με την ΑΕΚ και να την βοηθήσει σε αυτή την τελική ευθεία την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της, νίκη στο “αιώνιο”, κατάκτηση της 3ης θέσης και κυπέλλου.