Home TOP NEWS Να μπει και η ΑΕΚ στην λίστα της!

Να μπει και η ΑΕΚ στην λίστα της!

Η ΑΕΚ παραμένει η μοναδική ομάδα στον φετινό μαραθώνιο πρωταθλήματος που η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει τη νίκη απέναντι της.


Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 0-0, σε ένα 90λεπτό που οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν.

Στο ματς του δευτέρου γύρου η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, αφού προηγήθηκε νωρίς με τον Φράνσον, ωστόσο στο τέλος χάθηκε η ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη καθώς η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1.

Στο πρόσφατο παιχνίδι των πλέι – οφ το οποίο κρίθηκε από μια κλωστή η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ και κατάφερε στο τέλος της ημέρας να φύγει από το ΓΣΠ με το “διπλό” και την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην μπορεί πάλι να πάρει κάτι θετικό απέναντι στους “κιτρινοπράσινους”.

Την ερχόμενη Κυριακή (21/04) είναι η τελευταία ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να βάλει και την ΑΕΚ στην λίστα με τις ομάδες που κέρδισε την φετινή αγωνιστική περίοδο, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι πάλι τακτικής και το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες.