Home TOP NEWS Να πάρει εκδίκηση από την τριάρα και ψυχολογικό ντοπάρισμα!

Να πάρει εκδίκηση από την τριάρα και ψυχολογικό ντοπάρισμα!

Το “αιώνιο” ντέρμπι είναι προ των πυλών κι άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” το περιμένουν πως και πως, καθώς είναι από τα παιχνίδια, που όποια κι αν είναι η βαθμολογική θέση ή η κατάσταση των δύο ομάδων εξιτάρει πάντα τους ποδοσφαιριστές και τους δίνει τεράστια κίνητρα για να αγωνιστούν και να πάρουν τη νίκη.


Για τον Φράνσις Ουζόχο το παιχνίδι θα είναι το δεύτερο του την φετινή σεζόν απέναντι στους “γαλαζοκίτρινους” της Λευκωσίας, καθώς κλήθηκε να αγωνιστεί και στον δεύτερο γύρο, όπου η ομάδα μας δέχθηκε τρία γκολ από τον Αποέλ και αποχώρησε από το γήπεδο με σκυφτό το κεφάλι.

Ο Νιγηριανός κήπερ, ως γνωστόν επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια μετά τον τραυματισμό του Φαμπιάνο στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Άρη στο πρωτάθλημα (3-0) και εκ τότε αγωνίστηκε σε άλλα τρία με Άρη εντός και εκτός για το Κύπελλο, και Ανόρθωση, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του.

Δυστυχώς, στο τελευταίο ματς με την ΑΕΚ, ο Φράνσις Ουζόχο δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς δέχθηκε δύο γκολ και την Κυριακή θα επδιώξει να επανέλθει από εκεί που σταμάτησε στο παιχνίδι με τον Άρη, θέλοντας κατά κάποιο τρόπο να πάρει και μια “εκδίκηση” από τον Αποέλ για τα τρία γκολ που δέχθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δεν ξέρουμε σε ποια κατάσταση θα είναι ο Φαμπιάνο μετά το Πάσχα κι αν θα προλάβει τελικά να ενισχύσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό, γι’ αυτό μια καλή εμφάνιση από τον Ουζόχο την ερχόμενη Κυριακή και ένα Clean Sheet απέναντι στον Αποέλ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά αν τελικά κληθεί να αγωνιστεί και στα άλλα δύο παιχνίδια που θα απομείνουν.