Home TOP NEWS Να το πετύχει κι αυτό με Αναστασίου

Να το πετύχει κι αυτό με Αναστασίου

Οκτώ συνολικά έδρες επισκέφθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ την φετινή σεζόν και στις έξι από αυτές κατάφερε έστω και σε μια επίσκεψη της να φύγει από αυτές με το “διπλό”.


Μοναδικές έδρες που η ομάδα μας δεν κατάφερε να γευτεί την χαρά της νίκης την φετινή σεζόν ήταν το Δασάκι της Άχνας, στο οποίο πέταξε δύο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων κόντρα στον Εθνικό Άχνας και το ΑΕΚ Αρένα που θα επισκεφθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν, αλλά και η τεχνική ηγεσία έχουν ένα τεράστιο κίνητρο μπροστά τους κόντρα στην ΑΕΚ, πέραν από το γεγονός ότι θα έχουν ενώπιον τους τον πρώτο από τους τρεις τελικούς που απομένουν στο πρωτάθλημα και θέλουν να τον κερδίσουν,  θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα για να φύγουν με το “διπλό”  από μια έδρα και κόντρα σε ένα αντίπαλο που στην φετινή σεζόν δεν κατάφεραν να γευτούν την χαρά της νίκης.

Πάντως αν εξαιρέσουμε την σεζόν που η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το πρωτάθλημα και στην οποία νίκησε δύο φορές την ΑΕΚ στο “σπίτι” της, σε γενικές γραμμές η ομάδα μας στο “ΑΕΚ Άρενα” τα βρίσκει “σκούρα”.

Τελευταία νίκη της ομάδας μας επί της ΑΕΚ στην έδρα της, ήταν τον Μάιο του 2021, όταν επικράτησε με 0-1 χάρη στο γκολ του Παπουλή και το οποίο μας έστεψε πρωταθλητές, εκ τότε η ομάδα μας μετράει 4 συνεχόμενες ήττες κι αν υπολογίσουμε κι αυτή του Super Cup κόντρα στον Απόλλωνα στο συγκεκριμένο γήπεδο γίνονται 5ήττες συνεχόμενες στο “ΑΕΚ Αρένα”.

Στοίχημα για τον Γιάννη Αναστάσιου και τους ποδοσφαιριστές είναι παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα μας να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη στο “ΑΕΚ Αρένα”, έτσι ώστε να παραμείνουμε ζωντανοί στην υπόθεση τίτλος.

Τα παιχνίδια σε όλες τις έδρες

“Στέλιος Κυριακίδης”: Πάφος – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2 (Κανονική διάρκεια)
Αντώνης Παπαδόπουλος: Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2 (Playoff)
Στάδιο “Αμμόχωστος – Επιστροφή: Οθέλλος – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2 | Νέα Σαλαμίνα 1-2
Στάδιο “Αλφαμέγα”: Απόλλωνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2 | Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2 (Playoff) | Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κύπελλο) 0-3
ΓΣΠ: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (Τυπικά φιλοξενούμενοι – Playoff) 0-1
Στάδιο Κατωκοπιά Επιστροφή “Γλαύκος Κληρίδης”: Δόξα – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-3 (Κανονική διάρκεια)
Δασάκι Άχνας: Εθνικός Άχνας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
ΑΕΚ Αρένα: ΑΕΚ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1