Home TOP NEWS Οι παίκτες να παρασύρουν τον κόσμο κι ο κόσμος τους παίκτες!

Οι παίκτες να παρασύρουν τον κόσμο κι ο κόσμος τους παίκτες!


Ένα πολύ σημαντικό αγώνα δίνει η ομάδα μας την ερχόμενη Κυριακή (28/04) απέναντι στον Αποέλ, στον οποίο θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη, με την οποία θα “κλειδώσει” την τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη, ότι και να γινεί στον τελικό κυπέλλου.

Όσον αφορά τον κόσμο, την Κυριακή αναμένεται για ακόμη μια φορά να δώσει μαζικά το παρών του και να ντύσει για ακόμη μια φορά το ΓΣΠ στα πράσινα, έτσι ώστε να στηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Αναστασίου και να τους σπρώξει για να μπορέσουν να φτάσουν στην επιτυχία κόντρα στον Αποέλ.

Το ματς με τον “αιώνιο” αντίπαλο, όπως γράψαμε και σε άλλα μας άρθρα είναι το τελευταίο για την ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ΓΣΠ στο φετινό πρωτάθλημα και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του κ. Αναστασίου θα πρέπει με την αγωνιστική τους εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών να παρασύρουν τον κόσμο, αλλά κι ο κόσμος τους παίκτες και όλοι μαζί να φτάσουν στο ζητούμενο.

Η τρίτη θέση, σίγουρα δεν αφήνει σε καμία περίπτωση ικανοποιημένο τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, ικανοποιημένος μένει μόνο με την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως στο επερχόμενο ματς που είναι στην έδρα μας και μάλιστα απέναντι στον “αιώνιο”, η νίκη είναι ο κύριως στόχος για όλους και όλοι μαζί σε γήπεδο και κερκίδα θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να έρθει αυτή στην πλευρά μας.

Ο 12ος παίκτης λοιπόν, την Κυριακή επιβάλλεται να είναι από την αρχή μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι δίνοντας την ώθηση στους παίκτες για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Αποέλ και στο τέλος παρά το ότι κόψαμε το νήμα ως τρίτοι, όλοι να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές και τον κόουτς για την προσπάθεια που έκαναν τους τελευταίους δύο μήνες, ζητώντας τους παράλληλα το κύπελλο.