Home TOP NEWS Πρώτα “αιώνιο” και μετά βλέπουμε μόνο Πάφο

Πρώτα “αιώνιο” και μετά βλέπουμε μόνο Πάφο

Καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η τεχνική ηγεσία, έβλεπαν παιχνίδι με παιχνίδι κι αυτό ισχύει και τώρα που στο πρόγραμμα απέμειναν μόνο τρια παιχνίδια (δύο στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο).


Από χθες(22/04) στο “Ηλίας Πούλλος” έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι – οφ με τον Αποέλ, στο οποίο θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα μας ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, αλλά και για να “σφραγίσουν” την τρίτη θέση που οδηγεί απευθείας στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Γιάννη Ανατασίου καλείται την Κυριακή(28/04) ενώπιον του ΛΑΟΥ που θα δώσει μαζικά το παρών του, να κάνει το come back στις νίκες και μετά με ηρεμία, συγκέντρωση και ψυχολογία να κοιτάξει τις δύο “μάχες” που θα απομένουν στο πρόγραμμα με την Πάφο FC.

Με νίκη φυσικά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο “αιώνιο” και με βάση του αποτελέσματος στο Άρης – Πάφος, η ομάδα μας, ίσως στρέψει την προσοχή της απευθείας στον τελικό κυπέλλου, αφού το ματς με την αντίπαλο μας στον τελικό, θα είναι απλά τυπικής διαδικασίας καθώς η τρίτη θέση θα καπαρωθεί από το “τριφύλλι”.