Home TOP NEWS Τελευταίο στο “σπίτι” μας στο πρωτάθλημα και πρέπει να είναι “καμίνι”

Τελευταίο στο “σπίτι” μας στο πρωτάθλημα και πρέπει να είναι “καμίνι”

Η ήττα από την ΑΕΚ, η οποία μας στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα, δεν θα πρέπει να “λυγίσει” κανένα, αντιθέτως θα πρέπει να δώσει περισσότερη ώθηση σε όλους για να διεκδικήσει τους στόχους στα τρία  παιχνίδια (δύο πρωτάθλημα και κύπελλο) που απομένουν.


Παρά τα όποια αγωνιστικά προβλήματα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα είχε λίγες επιλογές στο ρόστερ (διαβάστε κι αυτό), η ομάδα κατάφερε με όλες τις δυνάμεις και τον τσαμπουκά της, να τα δώσει όλα στα πλέι – οφ, να καλύψει αποστάσεις, παραμένοντας ζωντανή ακόμη και για τίτλο, ενώ μέσα σε όλα αυτά εξασφάλισε και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Την Κυριακή (28/04) όπως είναι γνωστόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ ως τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα φιλοξενήσει τον Αποέλ, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα και το γήπεδο θα πρέπει και επιβάλλεται να είναι “καμίνι” για να μπορέσει να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές στη νίκη επί του “αιώνιου”, αλλά και για να πάρουν το μήνυμα ενόψει και του μεγάλου τελικού.

Για τα πιο πάνω που αναφέραμε, οι ποδοσφαιριστές μας και η τεχνική ηγεσία, αξίζουν την Κυριακή να δουν ένα καταπράσινο ΓΣΠ, να πάρουν το ζεστό χειροκρότημα και το ευχαριστώ από τον κόσμο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα είναι γεγονός ότι, αναγνώρισε με το παραπάνω την προσπάθεια που έκαναν άπαντες.

Στο “αιώνιο” λοιπόν πρέπει να μιλήσει η καρδιά των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και ο κόσμος στις κερκίδες για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει μια νίκη για την ιστορία της και για την περηφάνια της.