Home TOP NEWS Το θέλει για πολλούς λόγους αυτό το “αιώνιο” ντέρμπι!

Το θέλει για πολλούς λόγους αυτό το “αιώνιο” ντέρμπι!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται για το παιχνίδι της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, το οποίο θα είναι απέναντι στον Αποέλ, με την ομάδα μας να είναι μάλιστα τυπικά γηπεδούχος και θα έχει την ευκαιρία να παίξει μπροστά από τρεις γεμάτες κερκίδες (Βόρεια, Ανατολική και Δυτική).


Στο επερχόμενο ματς λοιπόν, που θα είναι και το τελευταίο πριν το Πάσχα, η ομάδα μας θα κληθεί για δεύτερη φορά επί εποχής Γιαννή Αναστασίου να βγάλει σωστή αντίδραση μετά από ήττα και μάλιστα ξανά απέναντι στον Αποέλ, θέλοντας να πάρει το ζητούμενο που είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, με τους οποίους θα “κλειδώσει” την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ την ερχόμενη Κυριακή (28/04) πρέπει και επιβάλλεται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με το “μαχαίρι στα δόντια” και με την “αύρα” του κόσμου να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη κόντρα στον “αιώνιο” αντίπαλο, η οποία θα δώσει τεράστια χαρά στον ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ, ενώ παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία στον κ. Αναστασίου για τον λόγο που προαναφέραμε να κάνει σωστή διαχείριση ενόψει και του τελικού.

Τα κίνητρα για τη νίκη απέναντι στον Αποέλ, είναι πάρα πολλά και μέσα σε όλα αυτά βάζουμε και τα όσα θα δώσει ένα ενδεχόμενο τρίποντο, ψυχολογία, γόητρο και ώθηση ενόψει της συνέχειας, ενώ θα στείλει και την ομάδα μας με ηρεμία στην διακοπή για τις εορτές του Πάσχα.