Home TOP NEWS Βγαίνει απόψε η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό

Βγαίνει απόψε η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκληρώνει απόψε την προετοιμασία της για τον αυριανό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη. Οι υποχρεώσεις αυτό το διάστημα είναι συνεχόμενες, με τον Γιάννη Αναστασίου να καλείται να διαχειριστεί την ομάδα με τρόπο τέτοιο ώστε να παρουσιάζεται φρέσκια στους αγώνες που έχουν απομείνει, ώστε να μπορέσει να είναι διεκδικητική.

Υπάρχουν τα θετικά ενόψει του αυριανού αγώνα, τα οποία θέλουν τους Μάθιους και Χαμάς να είναι έτοιμοι και να υπολογίζονται, προκύπτει όμως και η αρνητική είδηση που αφορά στον Φαμπιάνο, ο οπόιος υπέστη θλάση, θα είναι σίγουρα εκτός στον αυριανό αγώνα ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τους επόμενους που θα ακολουθήσουν. Ξανά στη διάθεση του προπονητή θα είναι ο Στεπίνσκι.

Όπως και να έχουν τα πράγματα η ΟΜΟΝΟΙΑ πάει αύριο στη Λεμεσό για να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στον μεγάλο τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ασφαλώς και το έργο μας δεν θα είναι καθόλου εύκολο, υπάρχει ωστόσο η αισιοδοξία για θετικά αποτέλεσμα, η οποία πηγάζει από την παρουσία της ομάδας το τελευταίο διάστημα και τα αποτελέσματα της.

Τελευταία προπόνηση το απόγευμα με τον Αναστασίου να έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο που θα ακολουθήσει αύριο. Με το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι.