Home TOP NEWS Υπάρχει και η επόμενη μέρα!

Υπάρχει και η επόμενη μέρα!

Με το που είδαμε τον Μπέζους να μένει κάτω στο τερέν στο παιχνίδι με την Ανόρθωση, άπαντες υποψιαστήκαμε ότι, ο ποδοσφαιριστής μας θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, με την χθεσινή ενημέρωση από την ΟΜΟΝΟΙΑ να έρχεται να το επιβεβαιώνει.


Πάντως βλέποντας κανείς τους φετινούς αριθμούς του Ουκρανού μεσοεπιθετικού, 14γκολ και 10ασίστ, αντιλαμβάνεται αμέσως για το πόσο σημαντική μονάδα ήταν στο φετινό ρόστερ ο Μπεζούς, τον οποίο μάλιστα διαχειρίστηκαν και τρεις ξεχωριστοί προπονητές οι Αυγουστή, Ρέκνταλ και Αναστασίου.

Και πάνω που ο Μπεζούς ήταν στα φόρτε του και έδειχνε να κουβαλάει την ομάδα μας στις πλάτες του, η ατυχία του έπαιξε άσχημο παιχνίδι με τον σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και θα τον αναγκάσει να βλέπει τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από την κερκίδα και να μην μπορεί να βοηθήσει.

Σίγουρα ο Μπεζούς ήταν μια πολύτιμη και σημαντική μονάδα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αλλά και για το τεχνικό τιμ υπάρχει και η επόμενη μέρα. Ο Γιάννης Αναστασίου από το αυριανό κιόλας παιχνίδι θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του “Μαέστρου” της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ αυτός που θα κληθεί να πάρει τον ρόλο του αντί – Μπεζούς στα παιχνίδια που απομένουν πρέπει και επιβάλλεται να μπει όσο πιο καλά γίνεται στα παπούτσια του συμποδοσφαιριστή του.

Οι δύο εγχώριες διοργανώσεις πρωτάθλημα – κύπελλο βρίσκονται σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι, γι’ αυτό όλοι ποδοσφαιριστές που είναι διαθέσιμοι θα πρέπει να αντικαταστήσουν επάξια τους απόντες και παράλληλα να τα δώσουν όλα για να πέτυχουν τους στόχους της ομάδας μας τόσο γι’ αυτούς, όσο και για τους απόντες.