Home TOP NEWS Η σκούπα τελικά δεν έπιασε μόνο παίκτες

Η σκούπα τελικά δεν έπιασε μόνο παίκτες

Οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, αλλά και η Διοίκηση της ομάδα μας, δουλεύουν αυτές τις μέρες εντατικά για το “χτίσιμο” της νέα ΟΜΟΝΟΙΑΣ και με βάση τα όσα βλέπουμε, οι αλλαγές που αναμένεται να γίνουν θα είναι ριζικές σε όλα τα επίπεδα.


Ήδη το προηγούμενο ο Σύμβουλος Στρατηγικού σχεδιασμού, σε συνεργασία με τον Λιθουανό κόουτς, πήραν “σκούπα” και από το ρόστερ της ομάδας μας αποτέλεσαν παρελθόν οκτώ ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται αυτός ο αριθμός να μεγαλώσει κι άλλο.

Φυσικά η “σκούπα” στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άγγιξε μόνο ποδοσφαιριστές, καθώς σήμερα (27/05) ανακοινώθηκε και το διαζύγιο με τον κ. Σίμο Ταραπουλούζη, με την κίνηση αυτή να φανερώνει τις προθέσεις της Διοίκησης για ριζικές αλλαγές που αναφέραμε πιο πάνω.

Είναι δεδομένο και με βάση τα όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής στο κεφάλαιο προγραμματισμός, οι Αναστασίου και Νταμπράουσκας, θέλουν να ανανεώσουν στο φουλ του ρόστερ για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ευρώπη και Κύπρο, ενώ απ’ την άλλη η Διοίκηση θέλει να αλλάξει την δομή και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.