Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Τεράστιο το προβάδισμα για Πάφο

Ημίχρονο: Τεράστιο το προβάδισμα για Πάφο


Μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι η Πάφος και έχασε τις πρώτες ευκαιρίες στην αναμέτρηση. Μόλις στο 6ο λεπτό κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χαμάς ύστερα από φάση διαρκείας,  με τον Τάνκοβιτς να ανοίγει το σκορ. Ανέβασε στροφές μετά το γκολ η ΟΜΟΝΟΙΑ και προσπάθησε να αντιδράσει. Κράτησε περισσότερο μπάλα η ομάδα και θέλησε να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Δεν έφτιαχνε φάσεις όμως γυρόφερνε την αντίπαλη περιοχή.

Ήταν καλύτερη στο γήπεδο η ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει.

Μετά το 30 βγήκε και η Πάφος μπροστά για να ψάξει δεύτερο γκολ και το βρήκε στο 36ο λεπτό με τον Ντράγκομιρ. Και το εντυπωσιακό γκολ του Πέδρο ήταν τελειωτικό στον τελικό με τον τίτλο να πηγαίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην Πάφο.

Δεν έφτιαξε φάσεις στο ημίχρονο η ομάδα, ήταν ευάλωτη στην άμυνα, πλήρωσε τα λάθη της και πλέον το δεύτερο μέρος είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Α Ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για την Πάφο όταν ο Ζάιρο δέχθηκε πάσα δεξιά στην περιοχή μας, έκανε πάσα για να κάνει παρεμβολή ο Νικόλας, να πάει η μπάλα στον Ουζόχο που απέκρουσε με τα πόδια σε κόρνερ στο 2ο λεπτό.

Στο τρίτο λεπτό ο Κβίντα έχασε απίστευτη ευκαιρία μπροστά στο άδειο τέρμα. Ήρθε η μπάλα στην πλευρά του στο δεξία δοκάρι με τον Ουζόχο εξουδεταιρομένο, έκανε πλασέ στο δοκάρι στο 3′. Στην ίδια φάση υπήρξε έλεγχος για πέναλτι για χέρι του Χαμάς σε σουτ του Τάνκοβιτς  και ο Γιοβάνοβιτς το σφύριξε. Το εκτέλεσε ο Τάνκοβιτς και σκόραρε.

Μία απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χαμάς αποκρούστηκε στη γραμμή από αμυντικό.

Στο 27ο λεπτό ο Ζάζα έκανε με υπεράνταση ένα τελείωμα για να αποκρούσει ο Ουζόχο στη γωνιά του.

Στο 36ο λεπτό ο Ουζόχο έκανε λανθασμένη μπαλιά και βρήκε τον Τάνκοβιτς, αυτός με μία έδωσε με το κεφάλι στον Ζάιρο που πάσαρε στον Ντράγκομιρ ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 39ο λεπτό ο Ντράγκομιρ ο οποίος έκανε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μας για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Ουζόχο.

Εκπληκτικό γκολ σημείωσε στο 40ο λεπτό ο Πέδρο. Έκανε βολίδα έξω από την περιοχή μας και έστειλε στο παραθυράκι τη μπάλα για το 3-0.