Home TOP NEWS Να γίνουν κινήσεις που θα αυξήσουν και τον ανταγωνισμό!

Να γίνουν κινήσεις που θα αυξήσουν και τον ανταγωνισμό!

Μετά τις απαχωρήσεις που προέκυψαν το προήγουμενο δίαστημα, στην ΟΜΟΝΟΙΑ τώρα και συγκεκριμένα η ομάδα προγραμματισμού εξετάζει συνεχώς περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν μεταγραφικοί στόχοι.


Με βάση λοιπόν τα δεδομένα που έχουμε ενώπιον μας την στιγμή αυτή που γράφεται το κείμενο, η ΟΜΟΝΟΙΑ, πλην του αριστερού άκρου της άμυνας και στον άσο, στις υπόλοιπες θέσεις αναμένεται να κινηθεί για απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Σίγουρα στην ομάδα μας, δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφές, χάρη των μεταγραφών, αλλά θα επιδιώξουν να κινηθούν για απόκτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα μπορέσουν να έρθουν να προσδώσουν ποιότητα στο υφιστάμενο ρόστερ και να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να ανεβάσει επίπεδο, έτσι ώστε να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική σε Ευρώπη (αρχικά), αλλά και Κύπρο.

Στόχος για τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δη για τον κ.Αναστασίου που επιμελείται τον σχεδιασμό της ομάδας σε συνεννόηση πάντα με τον κ. Νταμπράουσκας, είναι οι μεταγραφές που θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι να μπορέσουν να μεγαλώσουν και τον ανταγωνισμό στο “Ηλίας Πούλλος”, κάτι που θα βοηθήσει σε θετικό βαθμό και το υπόλοιπο σύνολο.