Home TOP NEWS Ο κόσμος έκανε το καθήκον του τώρα… ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών!

Ο κόσμος έκανε το καθήκον του τώρα… ήρθε η σειρά των ποδοσφαιριστών!

Με τα εισιτήρια τόσο λίγα και με τους ρυθμούς που κυλούσε η προπώληση δεν θα αργούσε να έρθει το Sold – Out για τον τελικό κυπέλλου, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα (13/05) το απόγευμα από την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.


Όπως και στους τελικούς με τον Εθνικό Άχνας και με την ΑΕΛ, ο κόσμος έκανε το καθήκον του, εξάντλησε όλα τα εισιτήρια που αναλόγουσαν στην ομάδα μας και ο 12ος παίκτης είναι έτοιμος για ακόμη μια φορά και σε άλλο ένα μεγάλο τελικό κυπέλλου να κάνει το δικό του παιχνίδι από τα τσιμέντα.

Απ’ εκεί και πέρα το ερχόμενο Σάββατο(18/5), πέραν από τους σχεδόν 9.000 οπαδούς μας, παιχνίδι και το καθήκον τους θα πρέπει να κάνουν και οι “μάγκες” του κ.Αναστασίου, , έτσι ώστε να μπορέσουν να σηκώσουν ψηλά το κύπελλο στον ουρανό της Λευκωσίας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Με όπλο τον 12ο κόσμο, αλλά και με φάρο τους προηγούμενους δύο νικηφόρους τελικούς, με τον Εθνικό Άχνας και την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές μας θα προσεγγίσουν το παιχνίδι με την Πάφο FC, θέλοντας με την εμπειρία τους να φτάσουν στο ζητούμενο και όλοι μαζί στο τέλος της βραδιάς να πανηγυρίσου μαζί με τους χιλιάδες οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα βρεθούν στο γήπεδο, αλλά και στους δρόμους το 17ο τρόπαιο.