Home FEATURED Απαραίτητες οι ανάσες την φετινή σεζόν

Απαραίτητες οι ανάσες την φετινή σεζόν


Τόσο ο αρχηγός της ομάδας μας όσο και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους ήταν από τους παίκτες που σήκωσαν μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου.

Από την στιγμή που ο Φράνσον (αποχώρησε) και ο Κασάμα (είναι κοντά στην πόρτα εξόδου), δεν ήταν στα πλάνα του Γιάννη Αναστασίου, ο Κούσουλος και ο Χαραλάμπους αποτέλεσαν το βασικό δίδυμο στο κέντρο σε πολλά παιχνίδια.

Η λογική λέει ότι στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, θα δούμε ξανά το Κυπριακό δίδυμο στο βασικό σχήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Φυσικά, τη φετινή σεζόν θα χρειαστεί τις απαραίτητες ανάσες, καθώς η περσινή χρονιά τους επιβάρυνε σημαντικά, ενώ θα έχουν και υποχρεώσεις με την Εθνική Κύπρου.

Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, και οι δύο παίκτες έδειξαν σημάδια κόπωσης λόγω της υπερπροσπάθειας. Για να είναι σε καλή κατάσταση μέχρι το τέλος του νέου πρωταθλήματος, θα χρειαστεί να πάρουν μερικές ανάσες κατά τη διάρκεια της σεζόν κι αυτές θα πρέπει να τις δώσουν οι Μάριτς, αλλά και οι άλλοι παίκτες που θα κληθούν να αγωνιστούν στις θέσεις αυτές.