Home FEATURED Διαψεύδει η Σλόβαν για Μπαρσεγκιάν – «Δεν διαπραγματευόμαστε με άλλο σύλλογο»

Διαψεύδει η Σλόβαν για Μπαρσεγκιάν – «Δεν διαπραγματευόμαστε με άλλο σύλλογο»


Η Σλόβαν Μπρατισλάβας με ανακοίνωση της διαψεύδει τις πληροφορίες για Τιγκράν Μπαρσεγκιάν και ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο Ελλαδίτης ρεπόρτερ, Κώστας Πλιάτσικας έβγαλε προς τρα έξω το ενδιαφέρον της ομάδας μας για τον Αρμένιο εξτρέμ της Σλόβαν. Μάλιστα ανέφερε ότι είναι κοντά σε συμφωνία με την ΟΜΟΝΟΙΑ όμως η Σλόβαν με ανακοίνωση στο σάιτ της διαψεύδει τις πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν υπάρχει κάποια διαπραγμάτευση για παραχώρηση του Μπαρσεγκιάν ενώ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον 30χρονο για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Δεκέμβριο του 2024.

Η ανακοίνωση της Σλόβαν:

Ο Tigran Barseghjan έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Slovan και ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Σήμερα το απόγευμα, πληροφορίες που ελήφθησαν από την Κύπρο εμφανίστηκαν σε ορισμένες σλοβακικές αθλητικές ιστοσελίδες ότι ο Tigran Barsejgan φεύγει από τη Slovan Bratislava.

Η ŠK Slovan διαψεύδει αυτές τις πληροφορίες.

Η Slovan Bratislava έχει συμβόλαιο με τον Tigran Barseghan μέχρι το τέλος του ημερολογιακού έτους 2024. Προς το παρόν, δεν διαπραγματευόμαστε με άλλο σύλλογο για τη μεταγραφή του και, ως εκ τούτου, τα ρεπορτάζ ότι ο Tigran είναι «καθ’ οδόν» ή Ακόμα κι ότι ήδη «φεύγει από το κλαμπ», δεν είναι αλήθεια. Ο Τιγκράν βρίσκεται με την ομάδα σε προπονητικό καμπ στην Αυστρία και προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν.

Επιπλέον, ο σύλλογος βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον παίκτη για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου, το οποίο λήγει στο τέλος αυτού του ημερολογιακού έτους.