Home TOP NEWS Εβδομάδα κλήρωσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Εβδομάδα κλήρωσης για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς περιλαμβάνει την κλήρωση για τον Β’ προκριματικό γύρο του Conference League.


Η ομάδα αναμένει με ανυπομονησία τα αποτελέσματα της κλήρωσης, τα οποία θα καθορίσουν τον αντίπαλο της στην προκριματικής φάσης της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

H επερχόμενη κλήρωση θα είναι σημαντική και για τον προγραμματισμό της ομάδας, καθώς θα δώσουν μια σαφή εικόνα για τον ποιο αντίπαλο θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και πότε θα γίνουν οι αγώνες. Αυτό επηρεάζει άμεσα και την προετοιμασία της ομάδας, τόσο σε επίπεδο στρατηγικής όσο και σε επίπεδο ενίσχυσης του ρόστερ με νέες μεταγραφές.

Η προσοχή της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου είναι στραμμένη στην κλήρωση τη ερχόμενης Τετάρτης (19/0), καθώς η έκβασή της θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ομάδας στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση και τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει.

Με δεδομένο ότι η έναρξη της προετοιμασίας πλησιάζει, η ΟΜΟΝΟΙΑ εργάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των επερχόμενων αγώνων. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας περιμένουν με αγωνία να δουν ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.