Home FEATURED Νέα βδομάδα και αναμονή εξελίξεων

Νέα βδομάδα και αναμονή εξελίξεων

Μπήκαμε ήδη στην 3η ημέρα της μεταγραφικής περιόδου κι άπαντες αναμένουμε τις εξελίξεις όσον αφορά τον προγραμματισμό, αλλά και τις πρώτες ανακοίνωσεις για την ενίσχυση της ομάδας μας.


Στο προσκήνιο όπως γράψαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα είναι φυσικά το όνομα το όνομα του Εβάντρο Κόστα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είναι ένα βήμα από την ένταξη του στο πράσινο ρόστερ. Απ’ εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει καταλήξει και με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές.

Επίσης να σημειώσουμε ότι στο καλεντάρι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και κάποιες αποχωρήσεις. Ως γνωστόν ο Φράνσον κι ο Κασάμα είναι δύο ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όμως και οι δύο έχουν συμβόλαιο γι’ αυτό η ομάδα προγραμματισμού χειρίζεται το ζήτημα με απόλυτη προσοχή.

Τέλος άλλο ένα ανοικτό κεφάλαιο είναι αυτό του Φαμπιάνο. Ο “γίγαντας” της ομάδας μας βρίσκεται αυτή την περιόδο στην πατρίδα του για διακοπές και λογικά με την επιστροφή του, θα προκύψει και η θετική εξέλιξη που τον θέλει να υπογράφει νέο συμβόλαιο και να συνεχίζει με την πράσινη φανέλα.