
Μετά από μια βδομάδα εντατικών προπονήσεων στο “Ηλίας Πούλλος”, οι ποδοσφαιριστές μας έχουν την ευκαιρία σήμερα (30/06) να απολαύσουν το ρεπό που τους παραχώρησε η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.
Άπαντες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν μερικές ανάσες και να ξεκουραστούν κι αύριο (01/07), όλοι θα μπουν στο αεροπλανό για να ταξιδέψουν στην Πολωνία, όπου εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.
Να υπενθυμίσουμε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διαμένει στο Μπινκόφσκι στο Κιέλτσε εκεί θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις, ενώ θα δώσει και τρία δυνατά φιλικά προετοιμασίας στα οποία θα μπορέσει ο Λιθουανός να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μας.






![Σφυρίζει ο Φελλάς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό [Όλοι ορισμοί της αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/11/Fellas-Omonoia-Apoel-MD10-238x178.jpg)


![Ο απολογισμός της 12ης αγωνιστικής [Αποτελέσματα – Στιγμιότυπα – Βαθμολογία]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Omonoia-OmonoiaAradippou-Andreou-300x194.jpeg)


![ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ [2-1]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/Live-AEL-Omonoia-Futsal-MD10-100x75.jpeg)
