Home FEATURED Σκληρή δουλειά για να επανέλθει στα υψηλά επίπεδα που τον ξέρουμε!

Σκληρή δουλειά για να επανέλθει στα υψηλά επίπεδα που τον ξέρουμε!

Ο Φαμπιάνο, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού στο πρωτάθλημα, χρειάστηκε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο διάστημα και σίγουρα θα απαιτηθεί ειδική μεταχείριση κατά το βασικό στάδιο προετοιμασίας.


Ο Βραζιλιάνος “γίγαντας”, ο οποίος θα παραμείνει μέλος της πράσινης οικογένειας για τα επόμενα δύο χρόνια, δούλευε εντατικά στο γυμναστήριο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας μας. Τώρα, με την έναρξη των προπονήσεων, είναι προσηλωμένος στο να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.

Ο τραυματισμός του στους κοιλιακούς προσαγωγούς ήταν σοβαρός και, σε συνδυασμό με την ηλικία του, ο Φαμπιάνο θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει στα υψηλά επίπεδα απόδοσης που τον γνωρίζουμε. Αυτό θα είναι κρίσιμο όχι μόνο για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά και για να αποφύγει νέους τραυματισμούς τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το τελευταίο θα απαιτηθεί και η σωστή δουλειά από το τεχνικό τιμ και τον προπονητή τερματοφυλάκων, του οποίο η δουλειά είναι να διαχειριστεί σωστά όλα τα “όπλα” στον άσσο και κυρίως το μεγαλύτερο που είναι ο Φαμπιάνο.