Home FEATURED Στρώθηκαν στην δουλειά στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Στρώθηκαν στην δουλειά στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι διακοπές των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας έφτασαν στο τέλος τους. Από χθες επέστρεψαν όλοι και ήδη ξεκίνησαν τη δουλειά με τα εργομετρικά τεστ, ενώ όλοι μετρούν αντίστροφα για την πρώτη τους προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας.


Με βάση τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών, θα γίνουν και κάποιες μεταγραφές, ενώ παρατηρούνται και αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο. Τη νέα αγωνιστική περίοδο αναμένουμε να δούμε μια εντελώς ανανεωμένη ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία φυσικά στοχεύει να πρωταγωνιστήσει σε Κύπρο και Ευρώπη.

Το αρχικό στοίχημα για τον Νταμπράουσκας και τους συνεργάτες του είναι να προετοιμάσουν αγωνιστικά την ομάδα μέσω των προπονήσεων και να περάσουν στους ποδοσφαιριστές τη φιλοσοφία τους, έτσι ώστε να δουν τα επιθυμητά αποτελέσματα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Απ’ εκεί και πέρα, τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι ποδοσφαιριστές θα δουλέψουν με τον νέο προπονητή από την αρχή της φετινής σεζόν, με στόχο την άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Εάν αυτό επιτευχθεί, θα μπορέσουμε να κάνουμε μια καλή αρχή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κύπρο.