Home TOP NEWS Το κοινό χαρακτηριστικό των πρώτων κινήσεων!

Το κοινό χαρακτηριστικό των πρώτων κινήσεων!

Οι πρώτες κινήσεις της ομάδας μας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο δείχνουν ξεκάθαρα τη φιλοσοφία του Αναστασίου για τους ποδοσφαιριστές που αναζητά, αλλά και τα θέλω του Βάλντας Νταμπράουσκας.


Τόσο ο Εβάντρο Κόστα όσο και ο Γιάννης Μασούρας, που φόρεσαν πρώτοι τη φανέλα με το τριφύλλι, είναι παίκτες που μπορούν να δώσουν λύσεις σε περισσότερες από μία θέση. Αυτή η πολυθεσία είναι σημαντική για την ομάδα μας.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά, ενώ ο Έλληνας ακραίος αμυντικός, πέρα από τη φυσική του θέση ως δεξί μπακ, μπορεί να παίξει και πιο μπροστά, βοηθώντας στο δημιουργικό κομμάτι χάρη στην ταχύτητά του.

Είναι πιθανό οι επόμενες κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να κινηθούν στην ίδια φιλοσοφία. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, όπως αυτά του Κεχριντά και του Ντιουνκού, αν εξετάσει κανείς το βιογραφικό τους, θα διαπιστώσει ότι είναι ποδοσφαιριστές “τζόκερ” που μπορούν να δώσουν λύσεις και σε άλλες θέσεις πέρα από τις φυσικές τους.

Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι σημαντικό μια ομάδα να διαθέτει τέτοιους ποδοσφαιριστές, καθώς δίνει την ευκαιρία και την ευελιξία στους προπονητές να αλλάζουν πράγματα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, διαφοροποιώντας το πλάνο χωρίς να χρειάζονται πολλές αλλαγές.