Home TOP NEWS Το “who is who” του Ματέο Μάριτς

Το “who is who” του Ματέο Μάριτς


Ο Ματέο Μάριτς είναι η τρίτη μεταγραφή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε αυτή την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε.

Πρόκειται για 26χρονο (18/03/1998) ποδοσφαιριστή από την Βοσνία, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσοαμυντική γραμμή.

Ο Ματέο Μάριτς είναι γνωστός για την ικανότητά του στο αμυντικό παιχνίδι, το ψηλό παιχνίδι και την αποφασιστικότητα του στο γήπεδο. Η εμπειρία του και η σταθερή του απόδοση τον καθιστούν σημαντικό παίκτη για οποιαδήποτε ομάδα στην οποία αγωνίζεται.

To “who is who” του Ματέο Μάριτς

Ο Μάριτς ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος στην Grude, ομάδα της Βοσνίας. Στην εν λόγω ομάδα αγωνίστηκε για 5χρόνια και συγκεκριμένα από το 2009 μέχρι το 2014.

Στην συνέχεια μετακόμισε σε άλλη ομάδα της χώρας του και συγκεκριμένα στην Siroki Brijeg στην οποία αγωνίστηκε για άλλα τρία χρονιά στους U19.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας εκτός από την εφηβική ομάδα της Siroki Brijeg αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα από το 2017 μέχρι και το 2021.  Με την φανέλα της πρώτης ομάδας κατέγραψε συνολικά 86 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 9γκολ και δίνοντας 4 ασίστ.

Η επόμενη ομάδα του Μάριτς ήταν η NK Lokomotiva Zagreb. Στην ομάδα της Κροατίας ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε το 2021 και ήταν μέλος της μέχρι πρόσφατα. Με την Lokomotiva ο Μάριτς κατέγραψε 126 συμμετόχες, πετυχαίνοντας 9γκολ, ενώ έδωσε και 7 ασίστ. Να σημειώσουμε ότι ήταν αρχηγός της Κροάτικης ομάδας και διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο Μάριτς κατέγραψε και κάποιες συμμετοχές με την ομάδα U21 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Τώρα ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Μάριτς λοιπόν ετοιμάζεται τώρα να μετακομίσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, έχοντας ως στόχο να γίνει και σε αυτή βασικός όπως και στις προηγούμενες του ομάδες. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Μάριτς με την πράσινη φανέλα και να βοηθήσει την ομάδα μας να πανηγυρίσει τίτλους.