Home TOP NEWS Ζητούμενο ο κόουτς να δουλέψει με ένα καλό αριθμό παικτών στην Πολωνία!

Ζητούμενο ο κόουτς να δουλέψει με ένα καλό αριθμό παικτών στην Πολωνία!


Μετά τις τρεις μεταγραφές του Εβάντρο Κόστα, του Γιάννη Μασούρα και του Ματέο Μάριτς, παρατηρούμε μια παύση στο μεταγραφικό σκηνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με τον κόσμο να αναμένει όχι μόνο την 4η προσθήκη πριν το ταξίδι στην Πολωνία, αλλά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Στην πρόσφατη παρουσίαση του, ο Βάλντας Νταμπράουσκας ερωτήθηκε για τις θέσεις που χρειάζονται ενίσχυση και, χωρίς περιστροφές, ανέφερε ότι, η ομάδα αναζητά δεξί αμυντικό, εξτρέμ, επιτελικό μέσο (δεκάρι) και κεντρικό αμυντικό. Η ομάδα προγραμματισμού θέλει την απόκτηση τεσσάρων παικτών που θα καλύψουν κενά στο υπάρχον ρόστερ, ενώ είναι πιθανό να προκύψουν και άλλες ανάγκες αν υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών.

Είναι σαφές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ επιδιώκει ενίσχυση τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα και είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες στο πράσινο ρόστερ.

Ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζλ το συντομότερο δυνατό, ώστε ο Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει τον χρόνο να δουλέψει σωστά με όλους τους παίκτες του στην Πολωνία και να παρουσιάσει κάτι καλό στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας, είτε απέναντι στην Τορπέντο Κουταίσι, είτε με τα Τίρανα.