Home TOP NEWS Άρχισε να γεμίζει τα μπλοκάκια του ο Νταμπράουσκας

Άρχισε να γεμίζει τα μπλοκάκια του ο Νταμπράουσκας


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι συνεργάτες του ξεκίνησαν τις προπονήσεις από τις 24 Ιουνίου και αυτή τη στιγμή εργάζονται εντατικά στην Πολωνία για να διαμορφώσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως επιθυμούν για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Λιθουανός προπονητής ήδη συλλέγει πληροφορίες για τους παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ, για τους νεοαποκτηθέντες, για τους νεαρούς που ανέβηκαν από τις Ακαδημίες, αλλά και για τον Κέρτις Τζούνιορ που βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ για δοκιμαστικά.

Οι επόμενες 11 ημέρες θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον τεχνικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς μέσα σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να αξιολογήσει σωστά το ρόστερ και τους ποδοσφαιριστές του. Με τη σωστή δουλειά στις προπονήσεις, ο Νταμπράουσκας στοχεύει να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Επίσης, τα τρία φιλικά που θα γίνουν στην Πολωνία θα είναι καθοριστικά. Μέσα από αυτά, ο Νταμπράουσκας θα μπορεί να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν.