Home TOP NEWS Η μεταγραφή του Ελάντερ και οι επόμενες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το...

Η μεταγραφή του Ελάντερ και οι επόμενες κινήσεις για να ολοκληρωθεί το πράσινο “παζλ”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε σήμερα (03/07) το απόγευμα την απόκτηση του Φίλιπ Ελάντερ, με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό να γίνεται ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι, μετά τους Εβάντρο Κόστα, Γιάννη Μασούρα, Ματέο Μάριτς και Άλφα Ντιουνκού.


Με την προσθήκη του 31χρονου Σουηδού, ο κατάλογος Α’ γεμίζει ακόμη περισσότερο, καθώς αυτή τη στιγμή περιλαμβάνει 16 ποδοσφαιριστές, χωρίς να υπολογίζονται ο Ρομάν Μπεζούς (που δεν θα εγγραφεί λόγω τραυματισμού) και ο Μορέτο Κασάμα, ο οποίος είναι εκτός πλάνων.

Στον κατάλογο Α’, οι ομάδες μπορούν να εγγράψουν μόνο 17 ξένους ποδοσφαιριστές. Έτσι, με μόλις μία θέση να απομένει και τους Νταμπράουσκας και Αναστασίου να επιθυμούν την ενίσχυση της ομάδας με εξτρέμ και επιτελικό μέσο ποιότητας, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις.

Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστών κάτω των 22 ετών (κατάλογος Β’), τότε θα πρέπει να προχωρήσει σε αποδέσμευση κάποιου ή κάποιων ποδοσφαιριστών για να ολοκληρώσει τις επόμενες μεταγραφές της.

Μετά την απόκτηση των Ντιουνκού και Ελάντερ, αναμένονται οι επόμενες εξελίξεις που αφορούν σίγουρα την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.