Home FEATURED Ισχύει για όλους τους παίκτες!

Ισχύει για όλους τους παίκτες!

Τις προηγούμενες μέρες, δημοσιεύματα αναφέρθηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους, με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι γερμανικές ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησής του.


Σήμερα, νέο δημοσίευμα από την ελληνική εφημερίδα “Ώρα για Σπορ” αναφέρει ότι ο Λοΐζος Λοΐζου βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ματίας Αλμέιδα και της ΑΕΚ Αθηνών.

Ο Γιάννης Αναστασίου, σε τοποθετήσεις του, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο για την περίπτωση του Χαραλάμπους. Ωστόσο, αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα χρειαστεί να λάβει επίσημη πρόταση για να ξεκινήσει συζητήσεις για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή.

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ανοιχτή σε κάθε πρόταση για οποιονδήποτε παίκτη, και αυτό ισχύει για όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όσον αφορά τους Λοΐζου και Χαραλάμπους, που είναι οι τελευταίοι για τους οποίους υπήρξαν αναφορές, είναι ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Σίγουρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να λάβει πολύ καλές προτάσεις για να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή τους.