Home FEATURED Καλοβλέπει την περίπτωση του Λοίζου η ΑΕΚ Αθηνών

Καλοβλέπει την περίπτωση του Λοίζου η ΑΕΚ Αθηνών

Η περίπτωση του Λοΐζου επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΟΜΟΝΟΙΑ, καθώς η ΑΕΚ Αθηνών ενδιαφέρεται ξανά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ώρα των Σπορ».


Συγκεκριμένα, στο φιλικό ανάμεσα στην ΑΕΚ Αθηνών και την ΟΜΟΝΟΙΑ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 18 Ιουλίου στις 20:00, ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, θα έχει την ευκαιρία να δει τον Λοΐζου σε δράση. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και καιρό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, από την πλευρά της και όπως τονίζει πάντα είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο πώλησης του Λοΐζου, εφόσον η πρόταση που θα κατατεθεί ικανοποιεί τους όρους της ομάδας.

Παράλληλα, ο 20χρονος Λοΐζου, ο οποίος θα γιορτάσει τα 21α γενέθλιά του την ημέρα του φιλικού, έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αν βρεθεί η κατάλληλη ομάδα.

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Λοΐζου να δείξει τον καλύτερό του εαυτό και, παράλληλα, μπορεί να ανοίξει η πόρτα μεταξύ των δύο ομάδων για την πιθανή μεταγραφή του.

Το δημοσίευμα: