Home TOP NEWS Μάριος Νικολάου: “Η συνεργασία μου με τον κύριο Νταμπράουσκας και τον βοήθο...

Μάριος Νικολάου: “Η συνεργασία μου με τον κύριο Νταμπράουσκας και τον βοήθο του είναι πάρα πολύ καλή”

Ο βοηθός προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, παραχώρησε κι αυτός δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV κι αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μας, αλλά και την μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Βάλτνας Νταμπράουσκας.


Οι δηλώσεις του:

Αυτή η περίοδος έχει πάντα μια ιδιαιτερότητα. Το διάστημα διακοπών είναι διαφορετικο για κάθε ποδοσφαιριστή είναι διαφορετικό.Επίσης έρχονται νέοι ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουμε τι έκαναν προηγουμένως. Αυτό που θέλουμε εμείς να πετύχουμε αυτή την περίοδο είναι να φέρουμε όλους τους ποδοσφαιριστές στο ίδιο επίπεδο φυσικής κατάστασης που θέλουμε. Έχουν κάνει όλοι οι ποδοσφαιριστές εργομετρικές εξετάσεις κι έχουμε δει σε πιο επίπεδο βρίσκεται ο καθένας, και σιγά – σιγά μέσα από την προετοιμασία θέλουμε να τους φέρουμε στο επιθυμητο επίπεδο φυσικής κατάστασης, για να είναι όλοι διαθέσιμοι, και να δοθεί η επιλογή στον προπόνητη να επιλέξει αυτούς που θέλει.

Η συνεργασία μου με τον κύριο Νταμπράουσκας και τον βοήθο του είναι πάρα πολύ καλή. Συζητάμε καθημερινά τα θέματα που αφορούν την ομάδα και προσπαθούμε να πάρουμε την σωστή απόφαση. Στο γήπεδο, στην προπόνηση ο καθένας από το δικό του πόστο, όμως πάντα σε συνεργασία προσπαθούμε να βοήθουμε όλοι, για να έχει η προπόνηση καλό ρυθμό, να βγάλουμε τις εντάσεις που πρέπει, και να βοήθησουμε τους ποδοσφαιριστές να κατανοήσουν όσο πιο καλά γίνεται το θέμα της κάθε προπόνησης ξεχωρίστα.

Φέτος έχουμε πολύ περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, παρά τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό δεν μας εμποδίζει να βγάλουμε τις εντάασεις που θέλουμε. Είναι παιδιά που τα ξέρουμε, τα πλείστα από τις ακαδημίες της ομάδας. Για να επιλεχθούν να είναι εδώ ξέρουν και ξέρουμε ότι μπορούν να το κάνουν. Έχουν κάνει όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές τα εργομετρικά τους. Ξέρουμε το επίπεδο που βρίσκονται και θα κάνουμε σωστή διαχείριση. Δεν αλλάζει κάτι με την παρουσία πιο νεαρών στις προπόνησεις. Αντιθέτως το επίπεδο και οι εντάσεις μπορεί να είναι πιο ψηλοί.

Εύχομαι η ομάδα να υλοποίησει τους στόχους της, και να κάνει τον κόσμο χαρούμενο