Home TOP NEWS Μπάκιτς: “Με τον Μάριους και τον Ανδρόνικο παίζουμε στην ίδια θέση, έχουμε...

Μπάκιτς: “Με τον Μάριους και τον Ανδρόνικο παίζουμε στην ίδια θέση, έχουμε όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά”


Μετά τον Σίμιτς (δείτε εδώ) δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV παραχώρησε και ο Ντούσαν Μπάκιτς, αναφερόμενος στην προετοιμασία, αλλά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις:

Είναι πάντα δύσκολη για τους πόδοσφαιριστές η φάση της προεροιμασίας, όμως είναι αυτό που χρειαζόμαστε ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά. Καταλαβαίνουμε αυτό που κάνουμε. Σε αυτό το ξεκίνημα, είναι κάπως δύσκολο για εμάς όμως είναι απαραίτητο.

Όταν ήρθα στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήμουν αρκετά καλά σε θέμα φυσικής κατάστασης, όμως τώρα θα προετοιμάστω από την αρχή και θα είναι πιο εύκολο για εμένα.

Στον μισό χρόνο που βρίσκομαι εδώ τους ξέρω όλους πολύ καλά.Δεν ήταν όμως μεγάλο πρόβλημα αυτό καθώς όλοι με βοήθησαν και όλα είναι καλά.

Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη για μένα. Θα δώσω το μάξιμουμ και θα δούμε.

Πέρσι ήταν μεγάλη η περίοδος των διακοπών για εμένα. Δυομίση μήνες προπονούμουν συνέχεια όμως δεν ήμουν με την ομάδα. Ήταν πιο δύσκολο το να είμαι με την ομάδα συνεχώς μετά από δυόμιση μήνες. Οι άλλοι ήταν έτομοι και ήταν δύσκολο να ενταχθώ αμέσως.Είχα ολοκλήρωσει 1η Δεκεμβρίου και προπόνουμουν δυόμιση μήνες μόνος.

Όταν ήρθα δεν ήξερα για την Κύπρο πόλλα πράγματα. Ήξερα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και κάποιους αντιπάλους, όμως για το πρώταθλημα δεν ήξερα πολλά.Δεν περίμενα τόσο καλό επίπεδο. Άρα είναι καλό το βελτιώνομαι και το πιο σημαντικό είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από τις υπόλοιπες. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες διεθνείς, και θεωρώ ότι τα πράγματα φέτος θα είναι καλύτερα.

Όσον αφορά την Σλάβικη παροικία στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πιο εύκολη η επικοινωνία στο γήπεδο. Όλα τα παιδιά μιλούν Αγγλικά, αλλά όταν μιλάς την γλώσσα σου είναι ευκολότερο. Τον Νόβιτσα τον γνώριζω εδώ και 15 χρόνια. Παίζαμε μαζί στην Εθνική. Οι άνθρωποι της ομάδας με βοήθησαν πολύ να προσαρμοστώ.

Με τον Μάριους και τον Ανδρόνικο παίζουμε στην ίδια θέση, έχουμε όμως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο καθένας έχει τα δικά του δυνατά σημεία, όμως και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες.

Ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει κι εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι χαρούμενος.