Home FEATURED Να δείξει καλό πρόσωπο και ετοιμότητα μπροστά στον κόσμο της!

Να δείξει καλό πρόσωπο και ετοιμότητα μπροστά στον κόσμο της!


Από σήμερα, 15 Ιουλίου, η προετοιμασία της ομάδας μας για τα παιχνίδια της Ευρώπης με την Τορπέντο Κουταίσι ή τα Τίρανα, καθώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, συνεχίζεται στην Κύπρο μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στην Πολωνία.

Ο προπονητής Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές θα επικεντρωθούν αυτές τις μέρες, έως την Τετάρτη, στην προετοιμασία για το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών. Το παιχνίδι αυτό θα λειτουργήσει ως πρόβα τζενεράλε πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας για τον β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο κύριος στόχος του προπονητή και των ποδοσφαιριστών είναι να διορθώσουν τις αδυναμίες που εντοπίστηκαν στα φιλικά στην Πολωνία με Κρακόβια, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Ρακόφ, ώστε να παρουσιαστούν ισχυροί στο τελευταίο φιλικό και να στείλουν ένα θετικό μήνυμα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα.

Όλοι στην ομάδα θέλουν να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ετοιμότητα μπροστά στον Πράσινο ΛΑΟ, ενόψει του πρώτου αγώνα απέναντι στους Γεωργιανούς ή τους Αλβανούς.