Home FEATURED Ο Αλιούμ, ο Ατζίλι και η… επικείμενη αλλαγή ρόλου του Σίμιτς!

Ο Αλιούμ, ο Ατζίλι και η… επικείμενη αλλαγή ρόλου του Σίμιτς!

Μέσα σε μία βδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε στην ανανέωση της δεξίας πτέρυγας της επιθετικής της γραμμής με την προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών.


Συγκεκριμένα η ΟΜΟΝΟΙΑ προχώρησε στην επανένταξη του Σαϊντού Αλιούμ, με τον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ομάδα μας για να αγωνιστεί ξανά φορώντας την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ενώ κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του καλοκαιριού, αυτή του Ομέρ Ατζίλι, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει περαιτέρω το δεξί “φτερό” της πράσινης επιθετικής γραμμής.

Οι δύο κινήσεις που προαναφέραμε έρχονται να προσθέσουν στο ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑ, το νεανικό ενθουσιαμό που διαθέτει ο Αλιούμ, αλλά και εμπειρία και ποιότητα που έδειξε ότι διαθέτει ο Ισραηλινός άσος στις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε.

Φυσικά μετά και τις πιο πάνω κινήσεις, αναμένεται ο Βάλντας Νταμπράουσκας που βλέπει να αυξάνονται και οι επιλογές του στο μεσοεπιθετικό τρίτο, να μετατοπίσει τον Βέλικο Σίμιτς στην φυσική του θέση και συγκεκριμένα στο αριστερό “φτερό” της επίθεσης, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον Σεμέδο να παίρνει ανάσες, αφού κατά την περσινή σεζόν τράβηξε σχεδόν μόνος το κουπί στην θέση που αγωνίζεται.