Home FEATURED Ο Δημητρίου για τον αγώνα με την Τορπέντο, τα μεταγραφικά, Λοίζου και...

Ο Δημητρίου για τον αγώνα με την Τορπέντο, τα μεταγραφικά, Λοίζου και Σεμέδο!

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου, λίγο μετά την άφιξη της ομάδας μας στο Κουταίσι μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει του αγώνα με την Τορπέντο.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον επαναληπτικό με την Τορπέντο: «Μόλις έχει αφιχθεί η ομάδα, ήταν καλή η πτήση, θα πάμε στο ξενοδοχείο, θα ακολουθήσει η διάσκεψη τύπου και μετά η προπόνηση. Περιμένουμε έναν απαιτητικό αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που θα μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τις πιθανότητες. Πάμε για ένα δύσκολο και σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ αγώνα. Πρέπει να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Για τα αγωνιστικά: «Επιστρέφει ο Κούσουλος ο οποίος άδικα αποβλήθηκε πέρσι. Είναι σημαντική επιστροφή. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα».

Για τον κόσμο: «Περιμένουμε 50-100 άτομα. Ακόμα επικοινωνεί κόσμος μαζί μας».

Για τον Μουσιαλόφσκι: «Ο κόσμος ξέρει ότι τις επίσημες ανακοινώσεις να τις περιμένει όταν θα είναι έτοιμες και όταν ολοκληρωθούν οι κινήσεις».

Έχετε πρόταση για τον Λοΐζου; «Δεν έχουμε επίσημη πρόταση ούτε για τον Λοΐζου ούτε για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας. Εφόσον έρθει επίσημη πρόταση θα αξιολογηθεί. Βολιδοσκοπήσεις γίνονται συχνά αλλά δεν λέει κάτι αν δεν έρθει επίσημη πρόταση».