Home TOP NEWS Ο Παπασταύρου στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV

Ο Παπασταύρου στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV

To ΟΜΟΝΟΙΑ TV έκανε πρεμιέρα σήμερα (01/07) στις 19:48 στους τηλεοπτικούς δέκτες μας σε Cytavision και Primetel.


Ο πρώτος φιλοξενούμενος που μίλησε για το πράσινο κανάλι ήταν φυσικά ο Σταύρος Παπασταύρου.

Οι δηλώσεις:

Αρχική τοποθέτηση: Να ευχαριστήσω τους Ομονοιάτες που αγκαλιάσανε αυτή την προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος που ένας ακόμη από τους μεγάλους στόχους εκπληρώθηκε. Ήταν και είναι ένα μεγάλο εγχείρημα. Θέλω να ευχαριστήσω όσους δουλεύουν σκληρά στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στη Cyta. Στόχος μας είναι η ενημέρωση και η ψυχαγωγία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα προγράμματα θα είναι κατάλληλα για όλους και καθημερινά.

Για το κανάλι: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πρώτη ομάδα που δημιουργεί το κανάλι της στην Κύπρο όμως στο εξωτερικό πολλές ομάδες έχουν δικά τους κανάλια. Εμείς θέλουμε η ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωτοπορεί και να ανεβαίνει επίπεδα σε όλους τους τομείς, όχι μόνο αγωνιστικά. Χρειάστηκε πολλή δουλειά και ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Πιστεύω με τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε. Σίγουρα και άλλες ομάδες θα κάνουν κάτι παρόμοιο στο μέλλον.”

Για την προετοιμασία και τις μεταγραφές:“Ξεκινήσαμε με την προετοιμασία και τα μηνύματα που παίρνω από την τεχνική ηγεσία είναι αρκετά θετικά. Φέραμε κάποιους καινούριους παίκτες και θα φέρουμε κι άλλους.”