Home TOP NEWS Οι δηλώσεις του Ασημένου, Χρίστου και Νικολάου στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV

Οι δηλώσεις του Ασημένου, Χρίστου και Νικολάου στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV


Οι νεάροι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που ακολούθησαν την αποστολή στην Πολωνία, Ανδρέας Νικολάου, Ανδρέας Χρίστου και Ανδρέας Ασημένος παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV η οποία βρίσκεται στην Πολωνία και καλύπτει με καθημερινά ρεπορτάζ το βασικό σταδίο της προετοιμασίας της ομάδας μας.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις των τριών ποδοσφαιριστών:

Ανδρέας Χρίστου

“Αγωνίζομαι κυρίως στο κέντρο του γηπέδου σαν οκτάρι, όμως μπορώ να αγωνίστω και σαν δεξί εξτρέμ, και σαν αριστερό μπακ που έχω αγωνιστεί στο παρελθόν. Τα δυνατά μου σημεία είναι η τεχνική μου, η αποφασηστικότητα μου, βλέπω στο γήπεδο (σαν οκτάρι) πράγματα που δεν μπορούν να δουν άλλοι, πρσπαθώ να βλέπω γήπεδο και να βάζω φαντασία στο παιχνίδι μου”

“Είναι ωφέλιμο να παίζω σε ανρικό επίπεδο, πάρα στα U-19. H συμμετοχές που είχα στην ΜΕΑΠ δεν είναι όσες θα ήθελα άλλα με βοήθησαν να ωριμάσω το παιχνίδι μου. Το να προπόνεισαι μόνο στην Α’ κατηγορία και να μην έχει παιχνίδια δεν είναι καλό. Η Β’ κατηγορία σου δίνει την εύκαιρια να πάρεις παιχνίδια σε αντρικό επίπεδο”

“Η προετοιμασία είναι όπως την φανταζόμουν, είναι μια πολύ καλή εμπειρία, έχουμε πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που βάζει ψηλούς στόχους και νομίζω πως θα είναι σε θέση του χρόνου να τους πετύχει”

“Πρέπει πρώρα να καθιερωθούμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και μετά να δούμε που θα μας βγάλει ο δρόμος. Όλοι έχουμε όνειρο το εξωτερικό”

“Μ’ αρέσει πολύ ο Οντεγκάαρντ από το εξωτερικό. Είναι παίκτης που θέλω να του μοιάσω. Έχουμε παρόμοια στοιχεία. Μ’ αρέσει ο τρόπος που παίζει”

“Είναι πολύ καλό συναίσθημα που είμαστε πολλοί μικροί στην προετοιμασία. Δείχνει ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ σαν σύλλογος πιστεύει στους νεαρούς παίκτες. Όπως είδαμε με την προηγούμενη γενιά Λοϊζό. Κακουλλή, Χάμπο. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι πιστεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ στους μικρούς και επίσης το ότι έχουμε τριβή με πιο έμπειρους παίκτες”

” Πιο κοντά είμαι με τον Καϊαφά, τον Τασίν, τον Παναιγώτη Ανδρέου, τον Ανδρέα Νικολάου. Είμαστε μια μεγάλη παρέα”

“Όποτε μπω στο γήπεδο θα δίνω το 100%. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια μεγάλη ομάδα κι ελπίζω να κάνω περήφανους τους δικούς μου ανθρώπους”


Ανδρέας Νικολάου

“Στην αρχή όταν ξεκίνησα με έβαζαν στράϊκερ αλλά τώρα αγωνίζομαι ως αριστερό μπακ και μου αρέσει αυτή η θέση. Με άλλξαν από μικρή ήλικια και από τότε αγωνίζομαι αριστερό μπακ. Το δυνατό μου πόδι είναι αριστερό. Αυτή η θέση δεν είναι και πολύ συνηθισμένη. Είμαι καλός στην άμυνα μου, αλλά βοήθω και επιθετικά, έχω καλή τρίπλα. Είμαι ταχύς μου φωνάζουν πως έχω τρεις πνεύμονες. Θα πρέπει να βοήθσω την μυϊκή μου μάζα για να είμαι πιο δύνατος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αφιερώνουμε έξτρα χρόνο με προπόνησεις. Μας βοήθα πολύ να δουλεύουμε τα δυνατά μας σημεία”

“Νιώθω πολύ καλά που είμαι στην προεοτοιμασία της ομάδας. Πρώτη φορά ζω αυτό το γεγονός. Συνεχίζουμε δυναμικά. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά στην ομάδα. Είμαστε δυνατοί. Θα είναι μια καλή αρχή για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ομάδα που δίνει εύκαιρια στους νεαρούς. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο, πως μια μέρα θα μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα, και να ακολουθήσουμε τα όνειρα μας. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα έρθω στην προετοιμασία ένιωσα μεγάλη χαρά, καθώς βλέπω τους αγώνες και τις θυσίες μου σιγά – σιγά να πετυχαίνουν, κι αυτό με κάνει χαρούμενο”

“Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Πάντα με στήριζαν. Θα με βλέπουν τώρα και θα είναι χαρούμενοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω”

” Η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος άρχισε πολύ καλά. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάμε δυνατοί στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα να μας στηρίζει όπως κάνει τόσα χρόνια”


Ανδρέας Ασημένος

“Είναι η τρίτη φορά που έρχομαι προεοτοιμασία στην Πολωνία. Είναι η πρώτη φορά που γιόρτασα τα γενέθλια μου εδώ. Άλλες φορές ερχόμαστε είτε λίγο πιο πριν, είτε λίγο πιο μετά. Γιόρτασα τα 20α μου γενέθλια μαζί με την ομάδα στις 2 Ιούλιου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Μου ευχήθηκαν όλοι στο ξενοδοχείο, σβήσαμε την τούρτα όλα μια χάρα”

“Είμαστε στην Πολωνία δύο εβδομάδα, θα δώσουμε τρία φιλικά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το Ευρωπαϊκό που έχουμε”

“Ο Ολυμπιακός με βόηθησε πάρα πολύ. Να ωριμάσω το παιχνίδι μου, να βελτιώσω τις ταχύτητες μου, θεωρώ ότι την μια καλή χρονιά για εμένα η περσινή.Είναι καλό να παίξει στην 2η κατηγορία. Μπορεί να μην υπάρχει τόση ποιότητα και να επικρατεί η δύναμη. Όμως είναι διαφορετικό να παίζεις σε ανδρικό επίπεδο, παρά να κάνεις μόνο προπόνησης με την πρώτη ομάδα, ή να πάεις κάτω στα U-19”

“Με την περσινή χρονιά που με βοήθησε πολύ. Είμαι πιο έτοιμος από πέρσι, μακάρι να κάνω συμμετοχές φέτος με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο νέος προπόνητης είναι πολύ καλός, του αρέσει να κάνουμε πρόπονηση με την μπάλα. Και οι προσθήκες που ήρθαν θα βοήθησουν πολύ. Νομίζω ότι θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με πέρσι, και νομίζω θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας”

“Κάνω παρέα με όλα τα παιδιά που πέρασαν από τις ακαδημίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε όλοι μαζί συνέχεια. Νιώθουμε οικεία ο ένας με τον άλλο. Ανεβήκαμε όλοι μαζί πάνω”

” Περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου για να πάμε καλά”