Home TOP NEWS Οι επόμενες κινήσεις να ξεσηκώσουν και τον 12ο!

Οι επόμενες κινήσεις να ξεσηκώσουν και τον 12ο!


Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, του Ντιουνκού, αλλά κι αυτή του Ελάντερ είναι γεγονός ότι έφεραν αρκετά χαμόγελα στον Πράσινο ΛΑΟ, ο οποίος ομολογουμένως παρακολουθεί με ικανοποιήση να στήνεται η ομάδα μας σε γερές βάσεις και σε γερά θεμέλια.

Φυσικά ο Σενεγαλέζος και ο Σουηδός αμυντικός δεν θα είναι οι τελευταίοι που θα φορέσουν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος, καθώς η ομάδα μας τρέχει αυτή την στιγμή για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου (δεκάρι) και ένος ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στα εξτρέμ.

Νταμπράουσκας και Αναστασίου για τις θέσεις που προαναφέραμε δεν θέλουν να κάνουν μεταγραφές, χαρή των μεταγραφών, αλλά θέλουν να κινηθούν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών με εμπειρία, αλλά και να προσδώσουν ακόμη περισσότερη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό τρίτο.

Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το γνωρίζουν πολύ καλά ότι δύο επόμενες κινήσεις που αναμένεται να γίνουν θα πρέπει να είναι τέτοιες που θα “ξυπνήσουν” και τον “12ο” παίκτη όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας.

Μέχρι στιγμής ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε τις 2.000, ωστόσο με δύο δυνατές μεταγραφές αυτός ο αριθμός θα εκτοξευτεί κατά πολύ.