Home FEATURED Πατάει “γκάζια” η ομάδα ενόψει του επαναληπτικού!

Πατάει “γκάζια” η ομάδα ενόψει του επαναληπτικού!

Απο χθες οι ποδοσφαιριστές μας, επέστρεψαν στο “Ηλίας Πούλλος” και ξεκίνησαν τις προπονήσεις ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Τορπέντο Κουταίσι, ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (01/08) στην Γεωργία.


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας και οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην Λευκωσία έγινε η μισή δουλειά απέναντι στην Τορπέντο και έτσι προετοιμάζονται πυρετωδώς για να παρουσιαστούν έτοιμοι και στον επαναληπτικό για να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση.

Στα θετικά είναι ότι, ο Λιθουανός τεχνικός έχει στην διάθεση του, όλους τους ποδοσφαιριστές και έτσι μπορεί να προετοιμάσει τα πλάνα του σωστά για να πάει στο Ramaz Shengelia Stadium και να “κλειδώσει” την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Σημαντικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα ταξιδέψει στο Κουταίσι της Γεωργίας έχοντας στις αποσκευές της το 3-1 του πρώτου αγώνα, το οποίο γι’ αυτήν θα είναι ασπίδα στον επαναληπτικό αγώνα, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν σημαίνει κάτι, αφού η ομάδα μας θα πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα, πειθαρχία και αγωνιστική ετοιμότητα για να μπορέσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο.