Home TOP NEWS Σίμιτς: “Είμαι πολύ αισιόδοξος, οι προσδοκίες είναι πολύ ψηλές στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Σίμιτς: “Είμαι πολύ αισιόδοξος, οι προσδοκίες είναι πολύ ψηλές στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ο Βέλικο Σίμιτς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του ΟΜΟΝΟΙΑ TV η οποία βρίσκεται στην Πολωνία και καλύπτει με καθημερινά ρεπορτάζ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις του:

Είμαστε εδώ στην προετοιμασία, όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά. Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να ερχόμαστε πιο κοντά στους στόχους που θέσαμε, μέρα με τη μέρα.

Είμαι πολύ αισιόδοξος. Οι προσδοκίες είναι πολύ ψηλές στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Αυτό είναι φυσιολoγικό και θέλουμε να κάνουμε το ένα βήμα μετά το άλλο. Να πηγαίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι, να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Ευρώπη και να κερδίσουμε τίτλο. Αυτός είναι ο στόχος φέτος.

Η σταθερότητα είναι σημαντική.Πέρσι παίξαμε πολύ καλά στα μεγάλα παιχνιδια, όμως θεωρώ ότι το πρώταθλημα χάθηκε στους αγώνες με τους μικρούς. Φέτος θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κερδίσουμε όσο περισσότερα γίνεται.

Πέρσι είχαμε σκαμπανεβάσματα στην χρονιά, γι’ αυτό είπα πως κλειδί είναι η σταθερότητα.

Είναι μια νέα χρονιά για μένα. Είμαι ήδη ένα χρόνο εδώ, τους γνωρίζω πλέον όλους, έχω προσαρμοστεί με την ομάδα και την ζωή στην Κύπρο, και είμαι βέβαιος πως θα είμαι καλύτερος.

Είναι ώραιο που μεγαλώνει η Σλάβικη κοινότητα στην ομάδα. Είναι ώραιο που υπάρχουν ανθρώποι να μιλήσεις την ίδια γλώσσα. Κάνουμε αρκετή παρέα όμως με όλους, και τα άλλα παιδιά στην ομάδα είναι καλά. Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολυ καλή. Όπως καλή είναι και η ζωή στην Κύπρο, μου αρέσει πάρα πολύ. Η νοοτροπία των ανθρώπων εδώ είναι πολύ κοντά με αυτή στην Σερβία.

Ο κόσμος να παραμείνει κοντά μας, να είναι θετικοί, και θα κάνουμε τα πάντα να τους κάνουμε περήφανους.