Home TOP NEWS Στο αμυντικό τρίτο έκλεισε και… βλέπει για μπροστά!

Στο αμυντικό τρίτο έκλεισε και… βλέπει για μπροστά!

Με την προσθήκη του Φίλιπ Ελάντερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκλήρωσε τις κινήσεις ενίσχυσης για την αμυντική γραμμή.


Η ομάδα προγραμματισμού έχει ενισχύσει την άμυνα με τους Μασούρα (δεξιό ακραίο), Μάριτς (ανασταλτικό μέσο), και Ντιουνκού (δεξιό ακραίο) και τώρα με την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού, το αμυντικό κομμάτι της ομάδας είναι πλήρες. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θα συνεχίσει με τέσσερις ενδεκαδάτους αμυντικούς τη νέα σεζόν.

Η ομάδα προγραμματισμού απ’ εδώ και στο εξής στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Στο επιθετικό τρίτο έχει αποκτηθεί μόνο ο Εβάντρο Κόστα, ενώ επιστρέφει και ο Εράκοβιτς που θεωρείται μεταγραφή εκ’ των έσω. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα αναζητά ένα επιτελικό μέσο (δεκάρι) και έναν ή δύο εξτρέμ.

Ήδη έχουν γραφτεί στα πράσινα ρεπορτάζ ονόματα όπως αυτά του Τόνγκια και του Κομαρόμι. Και οι δύο ποδοσφαιριστές, ηλικίας 21 ετών, έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους, Οντένσε και Πούσκας, καθιστώντας τις μεταγραφές τους δύσκολες, γι’ αυτό την ίδια ώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις.

Είναι βέβαιο ότι, με τις θέσεις στον κατάλογο Α’ σχεδόν πλήρεις (απομένει μία), η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναζητήσει εξτρέμ που θα μπορούσαν να ενταχθούν στον κατάλογο Β’ και ένα έμπειρο “10άρι” που θα αντικαταστήσει επάξια τον τραυματία Ρομάν Μπεζούς.