Home FEATURED Τι κάνει στις πρεμιέρες του ο Βάλντας Νταμπράουσκας;

Τι κάνει στις πρεμιέρες του ο Βάλντας Νταμπράουσκας;


Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ετοιμάζεται να κοουτσάρει την ομάδα μας για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα την ερχόμενη Πέμπτη (25/07), στο παιχνίδι με την Τορπέντο Κο

Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ιστοσελίδα μας ανέτρεξε στα στατιστικά του Λιθουανού κόουτς και κατέγραψε τα αποτελέσματά του στις πρεμιέρες στους πάγκους των ομάδων που έχει καθίσει μέχρι στιγμής στην προπονητική του καριέρα.

Συνολικά, ο Νταμπράουσκας μετράει πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις πρεμιέρες του. Συγκεκριμένα, πανηγύρισε νίκες στα πρώτα του παιχνίδια με τις ομάδες Ludogorets, Hajduk Split, HNK Gorica, Zalgiris και RFS. Το ισόπαλο αποτέλεσμα ήρθε όταν ήταν προπονητής του ΌΦΗ κόντρα στον Άρη, ενώ η μοναδική του ήττα σημειώθηκε όταν ήταν προπονητής της Ekranas.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι εκτός από τις πρεμιέρες με την Ekranas και τον ΌΦΗ, όλα τα άλλα παιχνίδια στα οποία έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν εντός έδρας, όπως θα συμβεί και την ερχόμενη Πέμπτη με το επίσημο ντεμπούτο του στον πράσινο πάγκο.

Ευχή μας είναι ο Νταμπράουσκας να μπορέσει να οδηγήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Τορπέντο, για να αποκτήσει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση και να καταγράψει άλλη μια επιτυχημένη πρεμιέρα στην προπονητική του καριέρα.

Τα αποτελέσματα στις πρεμιέρες του Νταμπράουσκας:

Άρης – ΌΦΗ Κρήτης: 1-1
Ludogorets – Sportis Svoge: 3-1
Hajduk Split – Hrv Dragovoljac: 2-0
HNK Gorica – NK Istra: 3-0
Zalgiris – Banga: 3-0
Ekranas – Kruoja: 1-2
RFS – Metta: 3-1