Home FEATURED Τρέχουν τις διαδικασίες για την 6η προσθήκη

Τρέχουν τις διαδικασίες για την 6η προσθήκη

Ο Γιάννης Αναστασίου, μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα, προαναγγέλλοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. «Πάντα υπάρχει ανησυχία στον κόσμο για τις μεταγραφές. Ευελπιστώ μέσα στην εβδομάδα να ανακοινώσουμε ένα παίκτη…» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Με την πιό πάνω δήλωση, φαίνεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ πλησιάζει όλο και περισσότερο στις επόμενες κινήσεις της στη μεταγραφική περίοδο, με τους ανθρώπους της ομάδας προγραμματισμού να είναι επικεντρωμένοι στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής με εξτρέμ και δεκάρι ή και ποδοσφαιριστή που να μπόρει να παίξει και στις δύο θέσεις.

Οι επόμενες κινήσεις θα ξεκαθαρίσουν επίσης το τοπίο στο ρόστερ, καθώς θα γίνουν οι απαραίτητες προσθαφαιρέσεις. Αυτή τη στιγμή, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει συμπληρώσει τις 16 από τις 17 θέσεις ξένων παικτών και αν προχωρήσει σε περισσότερες από μία μεταγραφές, θα πρέπει είτε να αποδεσμεύσει παίκτες, είτε να εγγράψει και παίκτες στον κατάλογο Β’.

Εκτός από το επερχόμενο φιλικό με την ΑΕΚ, η προσοχή όλων μας είναι στραμμένη και στα μεταγραφικά και στις εξελίξεις που θα προκύψουν. Όλοι αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία, αλλά και υπομονή να δούμε ποιος θα είναι ο έκτος παίκτης που θα εισέλθει στο “Ηλίας Πούλλος”.