Home FEATURED Ζητούμενο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να… θέσει τις βάσεις για...

Ζητούμενο να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να… θέσει τις βάσεις για πρόκριση!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ Αθηνών, άφησαν πίσω τους τα φιλικά προετοιμασίας και πλέον στο “Ηλίας Πούλλος” στρέφουν την προσοχή τους στις διπλές αναμετρήσεις με την Τορπέντο Κουταίσι της Γεωργίας.

Την ερχόμενη Πέμπτη (25/07), το ΓΣΠ θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, αυτή τη φορά για να φιλοξενήσει επίσημο αγώνα της ομάδας μας, συγκεκριμένα για τον Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League, κόντρα στην ομάδα της Γεωργίας.

Ο Πράσινος ΛΑΟΣ, που χθες (20/07) έσπασε το “φράγμα” των 7.000 εισιτηρίων διαρκείας, ετοιμάζεται για την πρώτη ευρωπαϊκή “μάχη” της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι φίλο της ομάδας μας θα κάνουν τα πάντα για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές του Βάλντας Νταμπράουσκας, ελπίζοντας σε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης στον επόμενο γύρο, του οποίου τον αντίπαλο θα γνωρίζουμε σύντομα.

Σίγουρα, το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Οι Γεωργιανοί θα έρθουν στο ΓΣΠ με τέσσερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους, το οποίο είναι πλεονέκτημα γι’ αυτούς σε σχέση με την ομάδα μας και γι’ αυτόν τον λόγο, θα χρειαστεί ακόμη περισσότερη προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές για να εξασφαλίσουν το σκορ πρόκρισης.

Παρά την ετοιμότητα των Γεωργιανών, η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει το φαβορί στις δύο αναμετρήσεις, διαθέτοντας πλούσια εμπειρία στα ευρωπαϊκά σαλόνια και παρουσίες σε ομίλους και η ομάδα μας θα κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη να επιβεβαιώσει αυτή την υπεροχή και στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου.

Ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να παρουσιαστεί με απόλυτη σοβαρότητα, πειθαρχία και σωστό αγωνιστικό πλάνο, ώστε να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει το σκορ που θα θέσει γερές βάσεις ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει στο Κουταίσι της Γεωργίας μια εβδομάδα αργότερα